Посібник користувача AIDA64

XE Product imageBE Product imageAE Product imageEE Product image

На основі відзначеного нагородами механізму AIDA, AIDA64 Extreme і AIDA64 Engineer – це провідне в галузі рішення для системної інформації, діагностики та порівняльного аналізу для ентузіастів ПК, корпоративних ІТ-техніків та інженерів . Він пропонує вичерпний комп’ютерний аналіз, контрольні показники, оптимізовані для новітніх технологій, розширений моніторинг та діагностику обладнання.

AIDA64 Network Audit а AIDA64 Business – це інструмент керування ІТ-активами та віддаленого моніторингу для Windows. За допомогою програми ви можете збирати дуже детальну інвентаризацію обладнання та програмного забезпечення з клієнтських комп’ютерів Windows у мережі вашої компанії та відстежувати зміни як апаратного, так і програмного забезпечення. Він дає змогу віддалено контролювати і керувати своїми комп’ютерами Windows, а також пропонує функції діагностики обладнання та порівняльного аналізу.

Посібник із налаштування

Немає необхідності встановлювати AIDA64 на кожному клієнті окремо. оскільки програму можна запускати з центральної спільної папки.

Програмне забезпечення можна легко розгорнути, дотримуючись інструкцій у онлайн-базі знань: