Перевірка стабільності системи

XE Product imageBE Product imageEE Product image

Тест стабільності системи можна використовувати для одночасного навантаження на всі основні компоненти системи (ЦП, кеші, пам’ять, жорсткі диски) і виявлення можливих проблем зі стабільністю або охолодженням. Окремі процеси стрес-тестування можна запускати один за одним або одночасно, а також увімкнути/вимкнути в будь-який час під час тестування.

У вікні журналу ми можемо побачити, коли вибрані тести були запущені та зупинені. На графіках ми можемо відстежувати використання ЦП і температуру вибраних апаратних компонентів. Ми можемо вибрати різні параметри, які ми хотіли б відстежувати, використовуючи доступні вкладки (Температури, Вентилятори охолодження, Напруга, Потужність). На вкладці Статистика відображається підсумок із мінімальними, максимальними та середніми значеннями для всіх параметрів, що контролюються. Модуль також показує стан батареї (якщо є), а також дату і час початку тестування та час, що минув після цього.

Стрес-тест можна запустити та зупинити за допомогою кнопок «Пуск» і «Стоп» у нижній частині вікон. Натиснувши кнопку «Очистити», ми можемо очистити графіки, а кнопку «Зберегти» можна використовувати, щоб зробити знімки екрана вікна. Звідси можна запустити панель CPUID і відкрити меню Налаштування.