Додаткові бази даних

BE Product imageAE Product image

Borland InterBase / Firebird (MSDASQL)

Якщо ми використовуємо базу даних InterBase або Firebird, ми можемо вказати джерело даних, хоча це не обов'язково. Нам потрібно вказати ім'я сервера або IP-адресу і порт, необхідний для підключення до бази даних, потім вибрати базу даних і драйвер. Ми також можемо додати комбінацію імені користувача/паролю або вибрати автентифікацію Windows.

Якщо ми хочемо зберегти звіти в базі даних Borland InterBase, необхідно встановити клієнт InterBase та драйвер InterBase ODBC на всіх мережеві комп'ютери. Якщо ми хочемо зберегти звіти в базі даних Firebird, необхідно встановити клієнт Firebird і драйвер Firebird ODBC на всіх мережевих комп’ютерах. Наприклад, драйвери Easysoft ODBC для InterBase та Firebird можна придбати на сайті http://www.easysoft.com.

Oracle (MSDAORA)

Якщо ми використовуємо базу даних Oracle, ми потрібно вказати ім’я сервера або IP-адресу та порт, необхідні для підключення до бази даних, а потім виберіть базу даних. Ми також можемо додати комбінацію імені користувача та пароля або вибрати автентифікацію Windows.

Якщо ми хочемо вставити звіти в базу даних Oracle, необхідно встановити клієнт Oracle на всіх мережевих комп’ютерах. Його можна знайти на інсталяційному компакт-диску Oracle.

PostgreSQL (MSDASQL)

Якщо ми використовуємо базу даних PostgreSQL, ми можемо вказати джерело даних, хоча це не обов’язково. Нам потрібно вказати ім'я сервера або IP-адресу і порт, необхідний для підключення до бази даних, потім вибрати базу даних і драйвер. Ми також можемо додати комбінацію імені користувача/пароля або вибрати автентифікацію Windows.

Якщо вибрано PostgreSQL, необхідно встановити PsqlODBC на всіх мережевих комп’ютерах. PsqlODBC можна завантажити за адресою http://pgfoundry.org/projects/psqlodbc.

Sybase (SybaseASEOLEDBProvider)

Адаток Sybase має бути доступний, доступний для адміністрування. Adjuk meg a kiszolgálónk nevét vagy IP-címét, majd válasszuk ki az adatbázisunkat! Megadhatjuk egy felhasználó nevét és jelszavát, valamint használhatunk Windows-jelszóhitelesítést.

Amennyiben a riportokat Sybase adatbázisba szeretnénk elkészíteni, akkor telepítsük a Sybase ASE ODBC-illesztőprogramot az összes hálózatba kötött számítógépre a telepítő CD-ről!

ODBC (MSDASQL)

Якщо ми використовуємо іншу базу даних, зазначену в списку провайдерів, і для неї доступний драйвер ODBC, можна також використовувати цю базу даних.

ODBC (MSDASQL)

Якщо ми використовуємо іншу базу даних, зазначену в списку постачальників, і маємо драйвер ODBC для неї. p>