Менеджер баз даних

BE Product imageAE Product image

Диспетчер баз даних можна використовувати для підтримки бази даних SQL і завантажуватиме звіти з нашої існуючої бази даних (хоча файли звітів можна додати до нашої бази даних пізніше). Ми можемо знайти опцію «вставити файли звітів до бази даних» у меню «Операції». Тут ми можемо додати окремі файли звітів або цілі папки.

Якщо ми подивимося на звіти, зібрані з певного комп’ютера, разом з назвою комп’ютера може відображатися мітка «(застаріло)», що вказує на те, що доступний більш свіжий звіт. Можна приховати застарілі звіти зі списку, знявши прапорець «Показувати застарілі звіти» в меню «Перегляд».

Диспетчер баз даних можна налаштувати в його меню «Параметри». Ми можемо налаштувати макет, вибравши відображати або приховати лінії сітки.

Ми можемо експортувати вибраний звіт або звіти у файл CSV або відкрити їх як файл HTML. Якщо нам більше не потрібні наші застарілі звіти, ми можемо видалити їх, як і будь-який вибраний звіт. Ми також можемо змінити стан звіту з незавершеного на готовий, натиснувши «Встановити для поля RComplete значення так». Але майте на увазі, що Change Manager використовує застарілі звіти для виявлення змін.