Менеджер з аудиту

BE Product imageAE Product image

Менеджер аудиту можна використовувати для складання повної статистики аудиту та аудиту мережевих комп’ютерів, використовуючи файли звітів CSV або звіти, імпортовані до бази даних SQL.

Ми можемо відфільтрувати дані. інформацію, зібрану з нашого парку ПК за кількома критеріями, і ми можемо швидко звітувати про ці сторінки:

Список 1 (компонент HW)

Тут ми можемо отримати статистичний огляд апаратних компонентів, які використовуються в наших мережевих комп’ютерах.

Список 2 (компонент програмного забезпечення)

Тут ми можемо отримати статистичний огляд програмних компонентів, встановлених на наших мережевих комп’ютерах.

Список 3 (компонент DMI)

Тут ми можемо отримати статистичний огляд DMI information наших мережевих ПК.

Список 4. (Комп'ютер)

На цій сторінці наведено підсумковий огляд апаратних і програмних компонентів кожного ПК у нашій мережі.

Статистика 1 (вузька)

Тут ми тут. можна побачити зведену таблицю всього парку ПК, що показує розподіл різноманітних компоненти в мережі. Використовуючи таблицю, ми можемо визначити, наскільки однорідним або неоднорідним є апаратне та програмне середовище ПК, підключених до мережі компанії. Натискаючи на категорії, ми можемо створювати діаграми статистики, об’єднувати рядки або видаляти розділи.

Статистика 2 (Широкий)

Тут ми можемо побачити підсумкову таблицю всього парку ПК, показує розподіл різних компонентів у мережі, а також вказує назви комп’ютерів. Використовуючи таблицю, ми можемо визначити, наскільки однорідним або неоднорідним є апаратне та програмне середовище ПК, підключених до мережі компанії. Натискаючи категорії, ми можемо створювати діаграми статистики, об’єднувати рядки чи видаляти розділи.

Тут ми також можемо переглянути окремі звіти один за одним.

На вкладці "Загальні" в налаштуваннях менеджера аудиту ми можемо вибрати щоб відобразити ім’я файлу замість імені комп’ютера в диспетчері аудиту. Ми також можемо налаштувати Менеджер аудиту на автоматичне завантаження звіту з бази даних або папки, що містить файли CSV, і ми можемо вибрати відображення або приховування ліній сітки у вікні Диспетчера аудиту.

На вкладці Фільтр ми можемо відфільтрувати список пристроїв PCI та USB, а також встановлених програми з використанням ключових слів. Ці дані можна знайти в списках і статистиці.

На вкладці "Компоненти" ми можемо вибрати категорії компонентів, які ми б хотіли бачити в списках і статистиці. Компоненти, які ми скасували вибір, не відображатимуться у списку.

На вкладці Підсумок ми можемо вибрати компоненти, які ми хотіли б бачити в окремих звітах у Менеджері аудиту. Компоненти, які ми скасували вибір, не відображатимуться у списку.

Якщо ми змінимо налаштування на вкладці «Компоненти», у рядку стану з’явиться попередження («Сторінка застаріла! Натисніть кнопку «Оновити», щоб оновити її»). У таких випадках нам потрібно натиснути кнопку Оновити на панелі інструментів.