База даних MS SQL

BE Product imageAE Product image

Ви можете використовувати MS SQL Server як у менших, так і у великих мережах.

Спочатку відкрийте MS SQL Management Studio на нашому сервері, а після підключення до сервера SQL виберіть режим автентифікації сервера, який ви хочете використовувати (Режим автентифікації Windows або режим автентифікації SQL Server і Windows). Клацнувши правою кнопкою миші папку Бази даних, створіть нову базу даних під назвою AIDA64. Потім клацніть правою кнопкою миші цю базу даних і почніть новий запит, використовуючи схему «DB – SQL Server.sql», розташовану в папці AIDA64 / SQL_Schema, щоб створити необхідні таблиці.

Рекомендується створити таблиці. нового користувача на сервері SQL. Для цього розгорніть папку «Безпека» і клацніть правою кнопкою миші «Вхід», а потім виберіть «Новий вхід». На сторінці «Загальні» додайте ім’я користувача, виберіть «Автентифікація SQL Server» і введіть пароль. Нарешті, виберіть нещодавно створену базу даних AIDA64 як базу даних за замовчуванням, виберіть мову за замовчуванням, а потім встановіть привілеї користувача на сторінці зіставлення користувачів. Тут виберіть базу даних AIDA64 і надайте їй ролі запису (db_datawriter) і читання (db_datareader).

У вікні «Параметри» в AIDA64 виберіть постачальника «MS SQL Server», додайте ім’я сервера та ім’я сервера. інформацію про автентифікацію (або виберіть «Використовувати автентифікацію Windows»). Якщо у вас є відповідні привілеї, ви зможете вибрати нашу нещодавно створену базу даних AIDA64 у полі База даних.

Якщо ви хочете використовувати функцію «МАСОВА ВСТАВКА», вам потрібно додати «bulkadmin» роль у базі даних на сторінці «Ролі сервера» в SQL Server Management Studio. Це може прискорити процес вставки нових записів до бази даних MS SQL Server. Для цієї функції потрібна спільна мережева папка з дозволом на запис для всіх користувачів.

Налаштування брандмауера

Якщо на клієнтському комп’ютері з’являється попередження про те, що комп’ютери не можуть підключитися до сервера або є проблеми з підключенням, вам потрібно виконати таку команду на сервері SQL. Це відкриє порт 1433:

netsh advfirewall firewall add rule name="SQL Server" dir=in action=allow protocol=TCP localport=1433