Інформація про програмне забезпечення

XE Product imageBE Product imageAE Product imageEE Product image

AIDA64 може надати велику кількість інформації про встановлені програми, ліцензії на програмне забезпечення, програми безпеки та налаштування Windows. Також доступні списки запущених процесів, служб, файлів DLL, програм запуску та відвіданих веб-сторінок.

AIDA64 може надати надзвичайно детальну інформацію не лише про апаратне забезпечення ПК, а й про операційну систему та встановлені програми. Він може перераховувати запущені процеси та служби, файли DLL та AX, встановлені оновлення Windows, заплановані завдання, встановлені шрифти та навіть веб-сторінки, які користувачі відкривали в Internet Explorer. Він також надає статистику роботи Windows і BSOD (синій екран смерті).

Ви також можете змінити певні налаштування програмного забезпечення. Наприклад, ви можете запускати або зупиняти служби, очищати історію браузера або видаляти елементи зі списку автоматичного запуску – все це можна зробити в AIDA64, не запускаючи зовнішні програми.

За допомогою сканера файлів* ви можете сканувати клієнти на наявність певних розширень файлів і зберігати список таких файлів до звіту. Наприклад, якщо системні адміністратори хочуть перевірити, чи є якісь мультимедійні файли, що зберігаються на комп’ютерах компанії, вони можуть скласти список лише кількома клацаннями миші. Так само вони можуть перевірити, чи доступні певні файли або папки на клієнтських машинах. Крім усього іншого, цю функцію можна використовувати для відстеження програм, які інакше не ідображаються в списку встановлених програм у Windows.

Більше того, програмне забезпечення може перерахувати всі змінні середовища, доступні в Windows, і відобразити подію. журнал, у якому ви можете сортувати інформацію за допомогою різних фільтрів.

* Сканер файлів недоступний у AIDA64 Extreme та AIDA64 Engineer.