Як я можу керувати журналами подій Windows?

BE Product imageAE Product image

AIDA64 дозволяє нам додавати журнали подій Windows до звітів, які ми створюємо про комп’ютери, але збирання всього журналу може зайняти багато часу, а також може вплинути на продуктивність обробки бази даних у диспетчері аудиту пізніше. Тут немає проблем: програмне забезпечення дозволяє фільтрувати журнали подій і вибирати лише ті події, які нас цікавлять.

Ми можемо налаштувати фільтри в налаштуваннях / фільтрації вмісту для подій. журнали, а також файли cookie IE та файли історії браузера. Ми можемо вибрати журнали подій відповідно до їх типу (інформація, попередження, помилки, аудит), а також ми можемо налаштувати AIDA64, щоб відображати всі події або події лише за останні кілька днів. Якщо ми створюємо звіти щодня, рекомендується вибрати тут 1 день.

Оскільки весь журнал потенційно може бути досить об’ємним, нам краще переконатися, що вказано лише ті типи записів журналу, які ми дійсно потреба. Інформаційні події зазвичай не важливі, тому ця категорія за замовчуванням знята. Швидше за все, попереджувальні події нам також не знадобляться. Зняття позначки з цієї категорії може значно зменшити розмір списку подій, а отже, і розміру звіту.

Після застосування фільтрів AIDA64 відобразить – і збереже у звіті – лише ті записи журналу подій, які відповідають критеріям. Ми можемо побачити відфільтрований список на сторінці Config / Evenet Logs і на сторінці Network в лівому меню дерева в AIDA64.