Як я можу додати додаткову інформацію про ПК, наприклад ціну, до інвентарю?

BE Product imageAE Product image

Для цієї мети можна використовувати функцію профілю активів. Тут ми можемо вказати такі властивості комп’ютера/користувача, які неможливо виявити за допомогою звичайних методів аудиту апаратного або програмногоí забезпечення, але важливі для повного профілю комп’ютера. Такі властивості включають серійний номер, дату покупки, дату останнього ремонту, місцезнаходження, ім’я користувача тощо.

Інформацію профілю активу потрібно ввести на AIDA64, що працює на центральному комп’ютері в Налаштування / Профіль активів. У цьому вікні ми можемо додавати нові профілі та змінювати чи видаляти наявні.

Під час додавання нового профілю чи зміни існуючого ми можемо вказати ім’я комп’ютера або розширити профіль на всі комп’ютери, натиснувши кнопку «Усі» (яка змінює назву комп’ютера на «ВСЕ»).

Ми повинні мати на увазі, що в диспетчері аудиту інформація профілю, що застосовується до всіх комп’ютерів, буде основними даними для всіх ПК. Відповідно, ми повинні переконатися, що тут введено лише такі дані, які є ідентичними на всіх ПК.

Інформацію профілю активів, яку ми ввели, можна відобразити в Менеджері аудиту, вибравши окремі ПК.