Як створити OSD панель в AIDA64?

XE Product imageBE Product imageEE Product image

Ми можемо використовувати AIDA64 для відображення системної інформації, включаючи температуру, швидкість вентилятора, напругу та споживану потужність, на екранній панелі на робочому столі. Це рішення подібне до SensorPanel, але воно дозволяє нам відображати лише текст.

Налаштувати панель OSD досить просто, параметри доступні у Файл / Налаштування / OSD. Тут ми можемо вмикати і вимикати його, вмикати і вимикати значки та мітки. Вимкнення піктограм і міток призведе до створення компактної панелі, яка може бути опцією, якщо у нас є лише кілька елементів для відображення.

Ми також можемо вирішити вирівняти елементи ліворуч або праворуч.

Ми також можемо встановити щоб панель завжди була видимою (зберігати екранне меню найвищим вікном), а також можна зробити його прозорим.

На сторінці елементів OSD ми можемо вибрати елементи, які ми хочемо відображати на панелі. Подвійне клацання або вибір елемента відобразить вікно налаштувань для елемента, де ми можемо налаштувати його макет. Тут ми можемо змінити мітку за замовчуванням (або відновити її), вибрати шрифт і налаштувати розмір шрифту, колір шрифту та властивість шрифту для відображеного тексту.

У колонці праворуч, AIDA64 відображає попередній перегляд того, як елементи виглядатимуть на панелі.

Ми також можемо переміщувати елементи вгору та вниз у списку.