Як налаштувати піктограми датчиків у AIDA64?

XE Product imageBE Product imageEE Product image

Окрім більш досконалих SensorPanel та RemoteSensor, AIDA64 пропонує користувачам можливість відображати інформацію моніторингу обладнання, таку як температура, швидкість вентилятора, напруга та споживана потужність, у піктограмах датчиків, які відображаються на системній панелі Windows.

Ми можемо налаштувати ці піктограми в Файл/Параметри/Моніторинг обладнання/Значки датчиків. Ми можемо ввімкнути піктограми датчиків, поставивши прапорець «Показувати значки датчиків».

Елементи, які може відстежувати AIDA64, перераховані у вікні конфігурації: тут ми можемо вибрати ті, які нам потрібні. Ми також можемо налаштувати колір фону та тексту для кожного значка.

Ми можемо налаштувати ці кольори для кожної піктограми. Для цього нам потрібно вибрати піктограму та натиснути «Налаштувати». У стовпці з позначкою Sensor icon ми можемо побачити попередній перегляд вибраних (або за замовчуванням) кольорів.

Частоту, з якою буде оновлюватися інформація в значках, можна встановити в Налаштуваннях/Моніторинг обладнання/Частота оновлення.