Як вибрати елементи, які потрібно включити у звіти?

BE Product imageAE Product imageEE Product image

AIDA64 пропонує велику гнучкість для створення звітів. Якщо ми не задоволені профілями звітів за замовчуванням – через те, що вони містять занадто багато або занадто мало інформації для нас – ми можемо сíтворити повністю налаштовані профілі звітів. Використовуючи спеціальні профілі звітів, ми можемо вибрати елементи, які AIDA64 додасть до інвентарю.

Найпростіший спосіб створити профіль користувацького звіту – натиснути Майстер звітів / звітів у головному меню, натиснути «Далі», а потім поставити прапорець «Спеціальний вибір». У наступному вікні ми побачимо деревовидне меню, яке є копією меню сторінок AIDA64: тут ми можемо перевірити категорії, які ми хочемо включити в наші звіти. Обов’язково виберіть сторінку «Комп’ютер / Підсумок»: це вимагає менеджер аудиту.

Натиснувши «Зберегти», ми зберігаємо профіль спеціального звіту у файлі RPF. Якщо ми запускаємо AIDA64 із спільного ресурсу, ми також повинні переконатися, що користувацький профіль зберігається у спільному ресурсі.

Після збереження профіль спеціального звіту можна використовувати в будь-який час. Ми можемо завантажити його в майстрі звітів, вибравши «Завантажити з файлу», або якщо ми використовуємо параметри командного рядка, ми можемо вказати AIDA64 завантажити його за допомогою /CUSTOM <path> параметр.

Приклад: \\SRVR2012\Shares\AIDA64Business\aida64.exe /R /DATABASE /CUSTOM \\SRVR2012\Shares\AIDA64Business\profile.rpf

Якщо ми включили Сторінка Комп’ютер / Підсумок у нашому профілі звіту, але за замовчуванням нам не потрібна вся інформація, яку містить ця сторінка, ми також можемо налаштувати її вміст. Для цього перейдіть до Файл/Параметри/Резюме і виберіть потрібні компоненти. Пункти, які ви перевіряєте тут, відображатимуться як на сторінці підсумків AIDA64, так і у звітах, які містять це.

Якщо ми хочемо бачити у наших звітах нічого, крім вмісту сторінки Комп’ютер / Підсумок, достатньо вибрати «Лише підсумок системи» у майстра звітів або використати параметр /SUM у командному рядку AIDA64.