Чому я не можу побачити всі дані в Audit Manager?

BE Product imageAE Product image

AIDA64 надає надзвичайно детальну інформацію про комп’ютери. Наприклад, одна сторінка DMI містить близько 1175 рядків даних. Щоб керувати мережевим інвентарем, інтегрований менеджер аудиту відображає лише ті елементи (сторінки), які використовуються більшістю клієнтів. Щоб надати вам деякі цифри, повний звіт AIDA64 містить близько 26 000 рядків інформації, тоді як звіт «аудиту» лише 1800.

Якщо ми хочемо отримати доступ до інформації, яка не відображається в Менеджері аудиту, ми повинні використовувати її. запити до бази даних. Ми можемо це зробити, навіть якщо вирішили зберегти наші звіти у файли CSV, а не в базу даних. У цьому випадку, якщо ми переконаємося, що файли звітів зберігаємо систематично, наприклад, у папках, названих відповідно до дати створення звіту, ми зможемо легко імпортувати звіти до бази даних (Файл / Менеджер баз даних / Операції / Вставити файли звітів у базу даних). Ми також можемо автоматизувати цей процес за допомогою перемикача командного рядка /CSV2SQL [папка].

Тоді ми можемо виконати будь-який запит до бази даних. Наприклад, для запиту інформації DMI зі звітів, створених 17 червня 2013 року за допомогою перемикача /AUDIT, ми можемо використовувати такий запит:

SELECT Item.IPage, Item.IGroup, Item.IField, Item.IValue, Report.RHost, Report.RDateTime
FROM Report INNER JOIN Item ON Report.ID = Item.ReportID
WHERE (((Item.IPage)='DMI') AND ((Report.RDateTime) Like '2013-07-16%') AND ((Report.RComplete)='True'));